Vas veseli delo z dojenčki in bi želeli širiti naše poslanstvo ali pa bi se kot zavedni starši želeli naučiti glavnih smernic za zdrav, optimalni razvoj dojenčka?

 

Edinstveni izobraževalni programi v okviru metode Baby Functional Movement, so namenjena vsakemu ki ga zanima poglobljeno znanje o gibalnem razvoju dojenčka v prvem letu starosti in vsem tistim, ki želijo svoje znanje poglobiti na področju optimalnega – celovitega razvoja dojenčka.

Vsa izobraževanja po metodi Baby Functional Movement potekajo online, v objemu vašega doma, kjer lahko najbolje optimizirate vaše delo, pri tem pa prihranite vaš čas in denar.

 

 

 

 

 

ZA STROKOVNJAKE

Izobraževanje za pridobitev certifikata za praktikanta 

 

POSTANI PRAKTIKANT PO METODI  BABY FUNCTIONAL MOVEMENT (level1).

Izobraževanje predstavlja nepopisno in edinstveno dodano vrednost vsem tistim, ki se dnevno srečujete z delom z novorojenčki in dojenčki v prvih dvanajstih mesecih starosti, predvsem pa želite s svojim nadaljnjim izobraževanjem spodbujati starše k optimalnemu razvoju gibalnih in kognitivnih sposobnosti dojenčka, saj so le te v prvem letu ključne za zdrav in optimalni razvoj dojenčka. Izobraževanje je prilagojeno tako, da se vanj lahko vključijo tudi mamice v pričakovanju in poglobijo ali pridobijo dodatno znanje o gibalnem razvoju od rojstva dalje - popolnoma pripravljene na čisto novo ero ki jo čaka.

 

PREBERITE VEČ

ZA PARE V PRIČAKOVANJU IN NOSEČNICE

Celostno izobraževanje za nosečnice in bodoče starše - priprava na novorojenčka!

 

ZA GLOBJI UVID V GIBALNE SPOSOBNOSTI DOJENČKA, RAZUMEVANJE POMENA RAZVOJNO - GIBALNIH MEJNIKOV IN KAKO SLEDNJI VPLIVAJO NA RAZVOJ DOJENČKA.

Izobraževanje predstavlja edinstveno dodano vrednost vsem nosečnicam in bodočim staršem, ki se zavedajo da je prihod novorojenčka poslanstvo o katerem vemo precej manj, kot mislimo. Teorija o gibalnem razvoju dojenčkov, posveča veliko pozornosti gibalno - razvojnim mejnikom, saj nam služijo kot sredstvo vrednotenja dojenčkovega gibalnega in kognitivnega razvoja. Vendar pa se velikokrat z napačno interpretacijo gibalno - razvojnih mejnikov doseže ravno nasproten učinek. 

PREBERITE VEČ

ZA STARŠE NOVOROJENČKA

Ekskluzivno izobraževanje za starše novorojenčka

 

ZA OPTIMALNO RAZUMEVANJE IN PRAVILNO USMERJANJE KOGNITIVNIH IN GIBALNIH SPOSOBNOSTI DOJENČKA OD ROJSTVA.

Staršem novorojenčka nudi globji uvid v zdrav razvoj dojenčka, ki se prične z rojstvom otroka. Skozi individualne obravnave in skupinska izobraževanja vam pomagamo razumeti gibalne in kognitivne sposobnosti dojenčka in vam ob tem prikazati in vas naučiti vseh pomembnih elementov - ključnih za zdrav in optimalni razvoj otroka.

 

PREBERITE VEČ

ZA STARŠE DOJENČKA

Individualna gibalno razvojna praksa

 

ZAVEDAMO SE, DA JE GIBANJE OD ROJSTVA DALJE ESENCIALNEGA POMENA IN BREZ DVOMA EDEN GLAVNIH DEJAVNIKOV V RAZVOJU TAKO GIBALNIH KOT TUDI KOGNITIVNIH PROCESOV.  

Pri našem delu si prizadevamo k pravilnemu gibalno – kognitivnemu usmerjanju dojenčka, vas starše, pa naučimo razumeti vseh pomembnih vidikov k napredovanju v razvoju. Invididualno gibalno - razvojno prakso izvaja avtorica programa BFM - Saška H.Kuhar.

 

 

PREBERITE VEČ

Spodbuja
dojenčkov
gibalni razvoj

UČI VAS METODE dela in njenih glavnih temeljev

Poskrbi
za čimbolj naravno osvajanje
vseh mejnikov v razvoju

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih